نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: معده و خوراکی های مفید

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    17,609
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    سلامتی آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف
    تشکر
    9,116
    مورد تشکر
    7,889 در 2,475
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    جديد معده و خوراکی های مفید





    معده و خوراکی های مفید


    امروزه و با تغییر سبک زندگی یکی از اعضای بدن که بسیار آسیب دیده و سلامت آن به طور جدی به خطر افتاده است معده می باشد. عضوی حساس که سلامت آن ضامن سلامت کل بدن می باشد.

    در این مطلب تعدادی از چیزهایی که خوردن آن ها برای تقویت و حتی ترمیم آسیب های معده مفید می باشد را بیان خواهیم کرد.

    اولین مورد : خوردن باقلا با پوست

    در روایت آمده: «سمعت أبا عبد الله (ع) یقول: کلوا الباقلاء بقشره، فانه یدبغ المعده.»
    «شنیدم امام صادق (ع) می‌فرمایند باقلا را باپوستش بخورید زیرا این معده را دباغی می‌کند.»

    دومین مورد : آویشن

    در روایت آمده: «ان الصعتر یدبغ المعده»
    «آویشن معده را دباغی می‌کند.»

    خصوصیت خوبی که در آویشن می باشد این است که هم بلغم را کم می کند و هم برای معده مفید است. این دو خصوصیت ما را به یک نقطه می رساند که برطرف کردن رطوبت می باشد. آویشن با خاصیتی که دارد رطوبت اضافی و مضر معده را برطرف می کند و باعث بهبود کار آن خواهد شد. البته معنای دباغی که در روایت به آن اشاره شده است به معنی محکم و سفت شدن یک چرم می باشد که اگر دقت کنیم در فرایند دباغی همین اتفاق می افتد یعنی رطوبت مضر چرم گرفته می شود و چرم تبدیل به یک بافت با استقامت و در عین حال نرم می شود.

    آویشن هم چنین کاری برای معده انجام می دهد.

    سومین مورد : خوردن انار با پیه

    درباره فضیلت و خواص انار صحبت های زیادی شده است و احادیث زیادی به دست ما رسیده است و همان گونه که قبلا هم گفته شد انار بهترین میوه در طب اسلامی و توصیه روایات است.

    این جایگاه ممتاز بی شک ناشی از خواص بسیاری است که انار دارد. یکی دیگر از خصوصیات خوب انار فائده آن برای معده می باشد.

    یکی از خواص انار دباغی معده می باشد.

    در روایت آمده: «کلوا الرمان بشحمه فإنه یدبغ المعده ویزید فی الذهن.»

    «انار را با پیه آن بخورید زیرا معده را دباغی می‌کند و ذهن (هوش) را زیاد می‌کند.»

    دومین خاصیت انار جلوگیری و درمان تُخَمه (یا همان فساد غذا در معده) می باشد. و علاوه بر آن غذا را هم هضم می کند.

    راوی می گوید به امام صادق علیه السلام از سنگینی در قلب و فسادی در معده شکایت کردم ایشان فرمودند: «از این انار شیرین -اشاره در روایت- بخور ! و آن را با پیه آن بخور که معده را دباغی می کند و تخمه را درمان می کند و غذا را هضم می کند»

    حتی از این حدیث می توان به نکته زیبایی پی برد که مشکل قلب عمدتا ناشی از معده می باشد.

    تذکر : این تذکر هم باید گفته شود که هر کدام از انار های شیرین، ترش و می خوش، خواص مشترک و خاصی دارند. فوائد انار برای معده بیشتر مربوط به انار شیرین است.



    امضاء


  2.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi